Spelweek Boven Pekela
/

De leukste in de regio!

 

 Spelweek Figuren!

 Weet jij nog wie er tijdens de spelweken de afgelopen jaren op bezoek kwamen? Hieronder vindt je ze!

2018: Ridder Roderick van Siepensteijn was op zoek naar de trollen die de schatkist van de Koningin Caitlyn gestolen hadden! 2017: Koningin Amidala van de plannet Naboo kwam om de met pech gelande astronaut Aussie te helpen! Darth Vader was hoofdgast tijdens de spooktocht!

 

2016: Koning Neptunus kwam de Spelweek openen samen met burgemeester Kuin. Koningin Neptunia kwam later langs als jurylid tijdens de talentshow! Jack Sparrow was hoofdgast tijdens de spooktocht!

 

2015: Prins Pekelos de Carnavallo opende de spelweek. Ook kwam Wilfred Wonka uit Amerika langs voor deelname aan de jury van de Talentshow.

         

2014: Waku Waku uit Gabon, Afrika opende op 11 augustus samen met Wethouder Anneke Duit de spelweek!  

2014: Stamleden van Waku Waku uit Gabon, Afrika 

 

2013: Tovenaar Perkamentus deed de opening samen met burgermeester Schollema van Pekela  en Markies van Karabas: Jurylid tijdens de Talentshow!  

 

 

 

2012: Baron van Breewijck tot Boven Pekela! Opende samen met de burgermeester van Pekela de spelweek van 2012 door het aansteken van de olympische vlam!

 

 

 

 

2012: Radagast von Bombur: Was spook en verhalenverteller tijdens de spooktocht van 2012!

 

 

 

 

 

2011: Ken je haar nog? Majesteit van Pekela: Koningin Yanney Aermauntan! Bracht een bezoek aan de spelweek van 2011 om de mooiste hut uit te zoeken en de betreffende kinderen te belonen. Kwam op de woensdagavond nog langs met de balletjes van de koningin (bitterballen)  

 

 

 

 

 

2010: Koningin Van Groningen: Controleerde de recordpoging Stoepkrijten! Poging geslaagd!!!